NOUA inovatie GERMANA in materie de Chip Tuning BOX  ...

"Premiat in Germania drept cel mai bun *Cip-tuning Box* Si folosit de foarte multi clienti in europa astazi!"

NU afecteaza motorul masinii tale in nici un fel! RaceChip chiar ofera o garantie pe motor de pana la 10.000 Euro in caz de probleme la motor de la RaceChip Tuning Box ...

Salutare,

Stim cu totii ca in ultima vreme au aparut pe piata tot felul de chinezarii in materie de Chip Tuning Box-uri care au creat probleme grave masinilor,ele fiind de o calitate foarte precara si fara nici un fel de garantie a functionarii corecte.

RaceChip este cu totul opusul acestor Chip Tuning Box-uri proaste aduse din china pe 1 USD bucata.RaceChip este fabricat si TESTAT pe Dyno 100% in Germania de o echipa de Tuneri PROFESIONISTI si cu mare Experienta in domeniu.

RaceChip este un Tuning Box inovativ care vine programat exact pentru modelul si motorizarea exacta a masinii tale si nu functioneaza pe alte modele sau versiuni de masini,asta il face unic si ii confera siguranta unei functionari corecte datorita testelor efectuate inainte de livrare.RaceChip dezvolta si testeaza indelung fiecare solutie scoasa pe piata pentru fiecare masina in parte,asigurand o buna functionare in fuctie de parametrii motorului pentru care a fost conceput astfel confera un plus de putere considerabil dar si un consum redus de combustibil.

RaceChip iti ofera pana la +30% mai multi CP si pana la +30% NM forta si pana la 15% economie de combustibil...

Safim realisti,nici un alt Chip Tuning Box nu afera astfel de performate pe piata pentru un simplu Chip Tuning neinvaziv cun este RaceChip.

Si mai important de atat este faptul ca este foarte simplu de instalat si folosit:

 • Nu este nevoie sa faci NICI UN FEL de modificari masinii tale.
 • Primesti instructiuni de montaj pas cu pas cu fotografii ilustrative de montaj (10 minute timp de montaj).
 • Simplu sistem de Plug&Play si care se poate demonta usor oricand.
 • Special conceput pentru masina ta cu GARANTIE de pana la 5 ani.
 • Nu se pierde GARANTIA masinii in cazul masinilor noi cum se intampla in cazul Chip-tung-ului prin modificarea softului in ECU (resoftare).

Daca vrei mai multa putere pentru masina ta atunci RaceChip Tuning Box este alegerea potrivita 100%...

Nu pierdeti timp si bani cumparand Chip Tuning Boxuri ieftine chinezesti de proasta calitate si fara nici o garantie.RaceChip investeste an de an sute de mii de euro in cercetarea noilor motoare scoase pe piata de cele mai renumite marci de masini si asigura o solutie perfecta chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti.

Ne bucuram ca ne-ai gasit.RaceChip impreuna cu noi vom ajuta sa inbunatatiti considerabil performantele maxime acceptate ale motorului dvs. in siguranta,iar o data ce il incercati nu ve-ti mai dori alte solutii pentru Chip Tuning..

RaceChip Tuning

RaceChip Tuning box poate fi folosit pentru peste 46 de marci de autorisme si peste 200 de modele:

 • Beneficiu #1 - Performate de TOP si calitate Germana.
 • Beneficiu #2 - Garantie de pana la 5 ani pentru produs.
 • Beneficiu #3 - Simplu de folosit si efient pentru masina ta.

Mai multa putere, cuplu mai mare, demaraj considerabil inbunatatit, o accelerare mai puternica si raspunsuri mai rapide la accelerare.

Noi suntem bucurosi sa putem oferi pe piata din Romainia aceasta solutie de Chip Tuning Box prin care oferim un produs de foarte mare calitate si performante la cel mai inalt nivel.

Motoarele diesel moderne, utilizeaza senzori pentru a colecta, monitoriza si transmite informatii importante către unitatea electronica de control (ECU). Apoi, pe baza masuratorilor de date, ECU emite comenzi catre diferite componente ale motorului, cum ar fi sistemul de injecție..

Acesta este exact timpul în care intervine RaceChip Tuning Box. RaceChip citeste direct informatiile de la senzorii de presiune common rail și turbocompresoare precum presiunea de injecție a combustibilului, cantitatea de injecție a combustibilului, frecvența de injecție și presiunea turbo-încărcare. Semnalele sunt optimizate în timp real de software-ul de optimizare și apoi transmise la ECU-ul vehiculului. În același timp, ECU ajustează toți ceilalți parametri relevanți din motor la noile valori optimizate. Avantajul decisiv este că ECU-ul producătorului are întotdeauna un control deplin asupra tuturor parametrilor de control al motorului.

RaceChip Box este liderul pietei de profil astazi...

 1. De ce se tunează motorul?
  Conducerea autovehiculelor este mult mai mult decât o modalitate practică de a ajunge de la punctul A la punctul B. Masinile pot fi atât de interesante și dacă sunt setate corect, ne pot da o senzație emoțională reală atunci când conducem. Ca tuneri, suntem condusi de o pasiune; toata lumea ar trebui sa aiba ocazia de a experimenta accelerarea imbunatatita si o dinamica mai buna a mașinii care vine de la tuningul motorului. De aceea, tuningul electronic de ultimă oră al RaceChip este disponibil pentru aproape toți producătorii și motoarele moderne existente.
 2. Ce este mai exact tuning-ul?
  Chip tuningul este o modificare electronică a parametrilor  motorului. RaceChip Tuning Box este instalat între ECU-ul motorului și senzori – este un fel de mini-computer, (și de aceea unii oameni îi spun tuning digital) care îmbunătățește parametrii stabiliți de producător ai mașinii.
  Fiecare RaceChip Tuning Box rulează cu software-ul propriu, pe care îl modificăm pentru a lucra cu fiecare motor, astfel încât să optimizeze semnalele electronice către și de la motor. Realizăm testări extinse pe bancul de lucru cu motoare diferite până când obținem rezultate optime. RaceChip modifică în cea mai mare parte semnalele către sistemul de injecție și rezervele  motorului construit de producător. Puteți profita din plin de performanța potențială a automobilului dvs.
  Metoda noastră de Tuning a motoarelor utilizează același principiu de îmbunătățire electronică pe care producătorii îl folosesc pentru a diferenția modelele care utilizează același bloc de motor. De exemplu, aproape toate motoarele BMW de 4 cilindri actuale folosesc același bloc de 2 litri, dar au ieșiri foarte diferite de putere datorită schimbărilor în ECU.
  RaceChip tuning este functional cu orice motor pe inducție forțată, indiferent dacă este vorba despre un turbocompresor sau alte sisteme. Asta inseamna ca putem obtine performante mai bune de la aproape orice turbo diesel (ambele common rail sau pompe diuze) sau motorul cu benzina aspirat.
 3. Cât de multă putere pot obține cu RaceChip tuning Box?
  În mod semnificativ mai mult: în funcție de motorul vehiculului dvs. și de modelul RaceChip pe care îl alegeți, puteți obține până la 30% mai multă putere și cu 30% mai mult cuplu. Și tuning-ul nostru RaceChip rămâne întotdeauna in parametrii rezervelor construite într-un motor,nu forțăm nota.
 4. Există un RaceChip Tuning Box pentru vehiculul meu?
  Aproape sigur. RaceChip a dezvoltat tuning box-uri cu software dedicat pentru mai mult de 3.000 de modele de la peste 60 de producători.
 5. Ce diferență este intre tuningul RaceChip și remapping / tuning-ul OBD?
  RaceChip tuning (printr-un box conectat) funcționează fără a schimba hardware-ul și software-ul producătorului; toate sistemele care protejează motorul rămân intacte, puteți instala cu ușurință Tuning Box-ul dvs. și autovehiculul dvs. poate fi restaurat complet la setările din fabrică oricand prin simpla demontare în 5 minute și fară alte taxe sau drumuri prin service-uri.
  Sistemul de Remapare OBD sau direct in ECU (Remapping) accesează setările producătorului pentru sistemele de gestionare electronică a motorului și le modifică, de obicei, în mod permanent. Instalarea implică în general costuri semnificative și nu poate fi inversată complet.In același timp pot produce daune (depinde de experiența tunerului) majore.
 6. Este tuningul motorului RaceChip garantat și sigur?
  Da, este simplu, testat și sigur. Câștigurile de la tuning-ul RaceChip se află întotdeauna în marja rezervele de performanță ale vehiculului. Nu se fac modificări fizice la motor. Folosim numai rezervele termice și mecanice construite în fiecare motor.
  RaceChip oferă o garanție de până la 5 ani a produsului.

Sunteti pregatiti sa incercati RaceChip Tuning?

RaceChip va satisface pofta de adrenalina pe care o cautati!

Ve-ti gasi puterea dorita pentru masina dvs.!

Doar un pas va mai desparte de Race Chip Box-ul dvs.

Va rugam completati formularul de mai jos pentru a beneficia de consultanta GRATUITA in alegerea RaceChip-ului potrivit pentru modul dvs de a conduce si performantele masinii.

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Copyright © 2019. Toptim Automotive | Termeni si Conditii |Politica Cookie


This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.

Call Now ButtonSună Acum!