RaceChip XLR

RaceChip XLR

O accelerare mai bună. Design remarcabil.

  1. Răspuns mai bun al accelerației
  2. 7 stage separate selectabile
  3. Ad-on-ul PPERFECT pentru masinile ce au facut chip tuning box sau resoftare ECU.

RaceChip XLR

Contacteaza-ne pentru Compatibilitatea RaceChip XLR cu masina ta >>Aici!

RaceChip XLR – ofera o dinamica de conducere așa cum va doriți.
RaceChip a dezvoltat RaceChip XLR pentru a crește receptivitatea pedalei de acceleratie pe șosea. Sistemul nostru inovator de reglare a accelerației vă permite să reglați reacțiile motorului la gustul dvs. Puteti sa alegeți dintre cele 7 etape (stage) separate. Veți iubi aceasta noua dinamica îmbunătățită a mașinii dvs. – vă promitem.
Performanțele motorului masinii dvs. nu este afectat deloc de RaceChip XLR, doar îi puteți accesa mai rapid și direct puterea si herghelia de cai din el. Experimentați răspunsuri mult mai clare ale acceleratiei masinii dvs. – cu totii stim acele pauze ale raspunsului acceleratiei atunci cand o apasam,si exact atunci cand vrem un raspuns imediat al acceleratiei exact atunci…e acea “pauza de gandire”.
Exact pentru acest lucru a fost creat RaceChip XLR.
Și cel mai inportant: Instalarea este simplă și nu necesită cunoștințe de specialitate. Încercați-l acum!

Cum funcționează RaceChip XLR

RaceChip XLR este instalat între senzorul pedalei de accelerație și unitatea de comandă a motorului. În funcție de stadiul de reglare al XLR, amplifică sau reduce semnalele transmise de senzorul pedalei de accelerație, în conformitate cu caracteristicile definite de inginerii noștri. Efectul este că poți alege modul în care mașina ta reacționează la apăsarea accelerației.
RaceChip XLR are 2 Moduri de selectare SPORT (S, S +) și 2 Moduri de selectare RACE (R, R +) care ascuțesc răspunsul accelerației, accelerarea timpilor de reacție ai motorului, făcându-l reactiv ca și un automobil Sport.
Mai are 2 Moduri de selectare ECO (E, E +) care încetinesc reacția motorului la mișcările clapetei de accelerație.De exemplu in traficul greu al orașului și in călătoriile lungi, acest lucru vă poate ajuta să reduceți consumul de combustibil. Puteți selecta Modul N dacă nu doriți sau nu trebuie să folosiți XLR,dacă se pune pe N va fi din nou în Modul Stock (original) si XLR va fi forte simplu dezactivat.
RaceChip XLR este disponibil pentru orice mașină echipată cu o accelerație electronică, indiferent dacă motorul este aspirat sau pe turbocompresor, supraalimentat, electric sau hibrid se potriveste pe toate fara probleme,fiind perfect daca aveti RaceChip Box sau Resoftare pe masina dvs,va aduce un plus considerabil.

Făcuți unul pentru celălalt: RaceChip Tuning Box și RaceChip XLR Tuning pentru Acceleratie

Puteți să simțiți noi senzații de conducere dacă combinați RaceChip XLR cu unul dintre modulele noastre de tuning RaceChip Tuning Box.
Puterea suplimentară și cuplul pe care îl aduce RaceChip tuning box-ul sunt perfect completate de răspunsul rapid al accelerației adus de modulul XLR,prin reglarea accelerației.
Împreună, acestea împing înainte limitele si plăcerea de a conduce propria masină.


Dă clic aici si contacteaza-ne  pentru a comanda RaceChip XLR pentru masina ta.

Call Now ButtonSună Acum!