Întrebări și răspunsuri despre tuning-ul RaceChip!

on
Categories: Uncategorized

O conversație cu fondatorul RaceChip, Manuel Götz

 1. De ce se tunează motorul?
  Conducerea autovehiculelor este mult mai mult decât o modalitate practică de a ajunge de la punctul A la punctul B. Masinile pot fi atât de interesante și dacă sunt setate corect, ne pot da o senzație emoțională reală atunci când conducem. Ca tuneri, suntem condusi de o pasiune; toata lumea ar trebui sa aiba ocazia de a experimenta accelerarea imbunatatita si o dinamica mai buna a mașinii care vine de la tuningul motorului. De aceea, tuningul electronic de ultimă oră al RaceChip este disponibil pentru aproape toți producătorii și motoarele moderne existente.
 2. Ce este mai exact tuning-ul?
  Chip tuningul este o modificare electronică a parametrilor  motorului. RaceChip Tuning Box este instalat între ECU-ul motorului și senzori – este un fel de mini-computer, (și de aceea unii oameni îi spun tuning digital) care îmbunătățește parametrii stabiliți de producător ai mașinii.
  Fiecare RaceChip Tuning Box rulează cu software-ul propriu, pe care îl modificăm pentru a lucra cu fiecare motor, astfel încât să optimizeze semnalele electronice către și de la motor. Realizăm testări extinse pe bancul de lucru cu motoare diferite până când obținem rezultate optime. RaceChip modifică în cea mai mare parte semnalele către sistemul de injecție și rezervele  motorului construit de producător. Puteți profita din plin de performanța potențială a automobilului dvs.
  Metoda noastră de Tuning a motoarelor utilizează același principiu de îmbunătățire electronică pe care producătorii îl folosesc pentru a diferenția modelele care utilizează același bloc de motor. De exemplu, aproape toate motoarele BMW de 4 cilindri actuale folosesc același bloc de 2 litri, dar au ieșiri foarte diferite de putere datorită schimbărilor în ECU.
  RaceChip tuning este functional cu orice motor pe inducție forțată, indiferent dacă este vorba despre un turbocompresor sau alte sisteme. Asta inseamna ca putem obtine performante mai bune de la aproape orice turbo diesel (ambele common rail sau pompe diuze) sau motorul cu benzina aspirat.
 3. Cât de multă putere pot obține cu RaceChip tuning Box?
  În mod semnificativ mai mult: în funcție de motorul vehiculului dvs. și de modelul RaceChip pe care îl alegeți, puteți obține până la 30% mai multă putere și cu 30% mai mult cuplu. Și tuning-ul nostru RaceChip rămâne întotdeauna in parametrii rezervelor construite într-un motor,nu forțăm nota.
 4. Există un RaceChip Tuning Box pentru vehiculul meu?
  Aproape sigur. RaceChip a dezvoltat tuning box-uri cu software dedicat pentru mai mult de 3.000 de modele de la peste 60 de producători.
 5. Ce diferență este intre tuningul RaceChip și remapping / tuning-ul OBD?
  RaceChip tuning (printr-un box conectat) funcționează fără a schimba hardware-ul și software-ul producătorului; toate sistemele care protejează motorul rămân intacte, puteți instala cu ușurință Tuning Box-ul dvs. și autovehiculul dvs. poate fi restaurat complet la setările din fabrică oricand prin simpla demontare în 5 minute și fară alte taxe sau drumuri prin service-uri.
  Sistemul de Remapare OBD sau direct in ECU (Remapping) accesează setările producătorului pentru sistemele de gestionare electronică a motorului și le modifică, de obicei, în mod permanent. Instalarea implică în general costuri semnificative și nu poate fi inversată complet.In același timp pot produce daune (depinde de experiența tunerului) majore.
 6. Este tuningul motorului RaceChip garantat și sigur?
  Da, este simplu, testat și sigur. Câștigurile de la tuning-ul RaceChip se află întotdeauna în marja rezervele de performanță ale vehiculului. Nu se fac modificări fizice la motor. Folosim numai rezervele termice și mecanice construite în fiecare motor.
  RaceChip oferă o garanție de până la 5 ani a produsului.

RaceChip Tuning este mai mult decât un simplu Tuning Box obișnuit! Incearcă-l și tu acum!

Call Now ButtonSună Acum!