Iată cum funcționează produsele noastre RaceChip Tuning.

on
Categories: Uncategorized

Optimizarea motoarelor common rail turbo diesel

Optimizarea motoarelor common rail turbo diesel – o explicație
Motoarele diesel moderne, utilizează senzori pentru a colecta, monitoriza și transmite informații importante către unitatea electronică de control (ECU). Apoi, pe baza măsurătorilor de date, ECU emite comenzi către diferite componente ale motorului, cum ar fi sistemul de injecție.

Acesta este exact timpul în care intervin RaceChip Tuning Boxurile noastre. Unitatea noastră suplimentară de comandă citește direct informațiile de la senzorii de presiune common rail și turbocompresoare precum presiunea de injecție a combustibilului, cantitatea de injecție a combustibilului, frecvența de injecție și presiunea turbo-încărcare. Semnalele sunt optimizate în timp real de software-ul de optimizare și apoi transmise la ECU-ul vehiculului. În același timp, ECU ajustează toți ceilalți parametri relevanți din motor la noile valori optimizate. Avantajul decisiv este că ECU-ul producătorului are întotdeauna un control deplin asupra tuturor parametrilor de control al motorului.

Optimizarea semnalului duce la o creștere a cantității de injecție a combustibilului, a presiunii de injecție și, într-o mică măsură, a presiunii de încărcare turbionară. Acest lucru crește compresia combustibilului împreună cu energia eliberată prin ardere. Cantitatea crescută de injecție a combustibilului susține în continuare acest efect.

Factorul general de eficiență și potențialul de putere al motorului crește semnificativ. Pentru dvs., aceasta înseamnă mai multă putere și un nivel complet nou de experiență de a conduce.

Call Now ButtonSună Acum!