Chip Tuning Box VS Remapare ECU – Secretul Dezvaluit

on
Categories: Uncategorized

Care e ADEVARATA Diferenta?!?

Datorită faptului ca sunt foarte multi auto intitulati “doctori ai chiptuning-ului” clasic numit si ‘resoftare’ care incearca din rasputeri sa arunce tot felul de jargoane precum ca RaceChip Box-urile ar fi niste “păcăleli” cum le spun ei,si pe undeva le inteleg frustrarea,le este frica de RaceChip,pentru ca isi simt job-ul amenintat si atunci incearca defaimarea RaceChip,chiar daca unii nu stiu cum sunt fabricate sau ce tehnologie au la baza,ei bine am hotarat sa dau explicatia necesara sa intelegem aceste concepte.

Sunt multe tipuri de Tuning Box-uri,unele chiar Foarte proaste,fabricate in china si asa mai departe..
De aceaia voi vorbi DOAR de RaceChip Tuning Box pe care le comercializam si care stim ca sunt facute de tuneri PROFESIONISTI si fabricate/programate in totalitate in Germania.

Sa revenim la subiect..
Si voi incepe cu Resoftarea..
Pentru resoftare este nevoie de “modificarea” softului in ECU (calculatorul masinii),si pentru un simplu “Stage 1” care de obicei duce pana la un plus de +15-30 CP se vor optimiza(mări) hartile in ECU la Injectie (presiune inalta si mixul de aer-combustibil) cat si mărirea presiunii pe turbo,asta e tot,desi unii mai spun ca fac alte modificari….e doar gargară cu apa de ploaie.

Excludem din discutie “Stage 2,3,4” care trebuiesc facute de profesionisti adevărați si care implica modificări majore ale masinii cum ar fi sistemul de răcire,ambreaj,cardane sau planetare,intercooler,filtre de aer sport si asa mai departe.

Deci in concluzie se modifica(mareste) parametrii de injectie si turbo pentru a mari puterea masinii direct in ECU…iar pentru acest lucru de multe ori un ECU trebuie demontat de pe masina…dezlipit capacul care este lipit de fabrica cu produse de calitate iar dupa modificarea adusa,se lipeste cu silicon de la magazinul de piese si se monteaza inapoi pe masina,bine inteles ca acest serviciu de montare/demontare trebuie platit ca doar oamenii muncesc…deci manopera se plateste.
Dupa ce te-a ușurat de cateva sute bune Chip Tunerul iti predă masinuța tunata(resoftată).

Ok acum sa vedem procesul de tuning RaceChip Box
In primul rand sa explic principiul de functionare al RaceChip Box..
RaceChip Tuning Box functioneaza pe ACELASI principiu precum cel al “resoftării”..
Avem o mufa care se conecteaza la senzorul de presiune inalta unde are loc optimizarea injectiei (presiune combustie si mix aer-combustibil,timpi de injectie) si o alta mufă care se conecteaza la senzorul de presiune turbo,unde optimizează presiunea de turbo.
Deci prin minune cu o munca de 2 minute,montam RaceChip Tuning Boxul si obtinem ACELASI REZULTAT!! 
Fara sa demontam!
Fara sa dezlipim!

[RaceChip car Wallpaper Acum intreb si eu UNDE E PĂCĂLEALA RACECHIP?[/caption]

Va spun eu unde…NU EXISTA!!
Cu RaceChip nu Demontam ECU!
Cu RaceChip nu MODIFICAM softul in ECU care a fost programat de inginerii auto in fabrica.
Cu RaceChip nu trebuie sa platim manopera!
Cu RaceChip putem pune masina in modul stock (original) oricand dorim printr-o simplă demontare a RaceChip Boxului,in comparatie cu “resoftarea” unde trebuie sa platiti “doctorii” “băietii deștepti” să vă rescrie ECU cu softul original,asta dacă au citit softul din ECU complet cu BDM si nu cu cine stie ce praștie de sculă chinezească.
Cu RaceChip avem un sistem inovativ “ Engine System Protection” care DEZACTIVEAZA AUTOMAT Chip Boxul in cazuri de probleme uzuale sau urgente ce pot interveni la motorul masinii dvs,ceea ce “resoftarea” nu stie.
Cu RaceChip Box putem schimba mai multe hărti in functie de plăcerea si nevoile șoferului,dacă vrea sa mearga Sport merge mai agresiv,dacă vrea sa meargă la drum lung si vrea sa scoată cu consum excelent,seteaza modul Economy si se poate bucura de pana la -15% consum de combustibil redus.

Acum va mai intreb odata….
Oare sa fie RaceChip o păcăleală?
Sau sa fie “resoftarea” Stage 1” o păcăleală si o pierdere de bani?

Trageti concluziile singuri!
Va doresc toate cele bune!

 Configureaza-ti RaceChip-ul tau Aici CLICK AICI!

Call Now ButtonSună Acum!